Ένωση Κεντρώων: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει στέγη σε βουλευτές άλλων κομμάτων

«Ηθικό και τίμιο» είναι σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων να ζητείται από τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει στέγη σε βουλευτές που έφυγαν από άλλα κόμματα. Για τους βουλευτές αυτούς δεν ισχύει ο ίδιος ηθικός κανόνας;».
Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στους κυβερνητικούς χειρισμούς για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, στους οποίους η Ένωση Κεντρώων αποδίδει την «οργή του κόσμου» ο οποίος «στρέφεται κατά των μελών της κυβέρνησης και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», ενώ γίνεται λόγος για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».
«Επιμένουμε ότι οι χειρισμοί του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, αυτοί έχουν εξοργίσει τον κόσμο και στρέφεται κατά των μελών της κυβέρνησης και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο δε χαρακτηρισμός όλων των αντιδρώντων ως ακροδεξιών οξύνουν τα πράγματα περισσότερο. Σε σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό της ονομασίας των Σκοπίων το να προχωρά η κυβέρνηση χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και χωρίς έγκριση της Βουλής, συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Και ίσως είναι η απαρχή εθνικού διχασμού» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-06-27 17:44:22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ