Έτοιμος να υπογράψει στην DC United ο Ρούνεϊ

Καθ` οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το αεροσκάφος που έχει τελικό προορισμό την Ουάσινγκτον.
Ο 32χρονος άσος, το επόμενο 48ωρο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την DC United.
Ο Ρούνεϊ δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα και σε συνδυασμό με το ποσό που του πρόσφεραν οι Αμερικανοί (περίπου 12.5 εκατομμύρια λίρες), έκαναν απλή την απόφασή για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ο Βρετανός άσος δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο με την Έβερτον, ωστόσο εγκαταλείπει νωρίτερα την ομάδα με την οποία αναδείχτηκε, μετρώντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ρούνεϊ επέστρεψε στην Έβερτον τον Ιούλιο του 2017. Είχε φύγει από τους «μπλε» σε ηλικία 18 ετών με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 13 χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-28 13:15:35

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ