Αλλαγή δεδομένων με Μέσι, σκέφτεται να μείνει στην Μπαρτσελόνα

Το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον, έως τη λήξη του συμβολαίου του (2021) σκέφτεται ο Λιονέλ Μέσι, όπως παραδέχθηκε ο πατέρας και εκπρόσωπός του, Χόρχε.

Ενώ μέχρι τα τελευταία 24ωρα ο Αργεντινός σούπερ σταρ της «Μπαρτσα» εμφανιζόταν ανένδοτος στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νόου», τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν διαφορετική τροπή και δεν είναι καθόλου απίθανο ο Μέσι να φορά και την επόμενη σεζόν την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Χόρχε Μέσι παραδέχθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Deportes Cuatro» ότι ο γιος του δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. «Ναι μπορεί να παραμείνει» απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του παιδιού του…

Από το πρωί της Πέμπτης (3/09) υπάρχουν δημοσιεύματα που ήθελαν τον 33χρονο επιθετικό να κάνει… δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα, απ’ την στιγμή που ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ενισχύθηκε η συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Deportes Cuatro». μετά από συζητήσεις και με το νομικό επιτελείο του, ο Μέσι αποφάσισε να παραμείνει γι’ ακόμα μία σεζόν προκειμένου να αποχαιρετήσει με τον σωστό τρόπο και τον κόσμο της ομάδας, όταν θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ