Αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ για τον 2ο αγώνα με την Ζαλγκίρις

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Ο Σέρβος σέντερ έκανε ένεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού πονούσε πολύ στο γόνατο και την επομένη της ήττας από τους Λιθουανούς, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει. Από τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 πριν μεταφερθεί αυτή στο Κάουνας.
Στο μεταξύ, γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τον δεύτερο προημιτελικό, την Παρασκευή (20/4, 21:15) κι ενώ ήδη από το βράδυ της Τετάρτης (18/4) έχει γίνει sold out. Ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς ορίστηκαν από την ευρωπαϊκή διοργανώτρια Αρχή, για να διευθύνουν την δεύτερη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την ομάδα του Κάουνας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSIThe post Αμφίβολος ο Μιλουτίνοφ για τον 2ο αγώνα με την Ζαλγκίρις appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-19 12:36:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ