Αστέρας Βουλιαγμένης: Ένας διεθνής προορισμός δημιουργείται

Μια επένδυση συνολικού ύψους 650 εκατομμυρίων ολοκληρώνεται και ο Αστέρας Βουλιαγμένης θα αποτελέσει και πάλι τουριστικό προορισμό παγκόσμιου επιπέδου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουριστικό έργο στη χώρα μας, το οποίο περιλαμβάνει την ανακαίνιση όλων των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, την αναβάθμιση της μαρίνας αλλά και της ιστορικής παραλίας του Αστέρα.
«Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο μας να παρουσιάσουμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικές διαδικασίες, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον απόλυτο προορισμό πολυτελείας στους επισκέπτες μας» ανέφερε ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.
Τα έργα θα ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες ενώ σε πλήρη λειτουργία θα τεθεί τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς.
Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης, διασκέδασης αλλά και κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς, θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας.
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης αποτέλεσε ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας με ιστορία πάνω από 50 χρόνια.

Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδουwww.ert.gr

2018-06-20 12:06:17

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ