Βασιλειάδης: «Εξελίξεις στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Εξελίξεις στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων θα υπάρχουν μόλις… τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Final-4 του Champions League.
«Θέλουμε να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις μας. Έχουμε πολλά προβλήματα. Παλιότερα δεν είχαμε προγραμματισμό. Τώρα που έχουμε προγραμματισμό δεν έχουμε τα χρήματα. Συζητάμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει και συζήτηση με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Γιαννακόπουλο. Το επόμενο διάστημα θα έχει ξεκαθαρίσει όλο αυτό. Θέλουμε κάθε ομάδα να έχει το γήπεδό της και μια καλή αθλητική εγκατάσταση αλλάζει το επίπεδο του κόσμου. Θα κάνουμε αντίστοιχες παρεμβάσεις και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουμε ανακοινώσεις», είπε ο κ. Βασιλειάδης.
Σχετικά με την ανάληψη του Final-4 από την Ελλάδα είπε πως «από την στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία και ήμασταν σε συζητήσεις με τον κ. Αγγελόπουλο θέλαμε να φέρουμε τέτοιες διοργανώσεις. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Είναι σημαντικό για την κανονικότητα της χώρας. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Από πλευράς οργάνωσης θα είναι όλα εξαιρετικά και εμείς θα βοηθήσουμε σαν Πολιτεία. Ας ελπίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, κάτι που συνέβη και στο βόλεϊ. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι και η οργάνωση. Το ελληνικό μπάσκετ διαχρονικά είχε αρκετές ποιοτικές διαφορές σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Δίνει μηνύματα, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα. Μόλις βγούμε από την κρίση θα δούμε κάποια πράγματα όσον αφορά τις υποδομές».
Ο κ. Βασιλειάδης σχετικά με την πιθανότητα αλλαγής του προγραμματισμένου για τις 6 Μαΐου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης (συμπίπτει χρονικά με τον τελικό του Champions League στο μπάσκετ) είπε: «Ναι θα τα δούμε. Υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές. Αν καταφέρουμε να τα κάνουμε μαντάρα και σε φιέστα που είναι ημέρα χαράς, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Βασιλειάδης: «Εξελίξεις στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων μόλις τελειώσει το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-12 12:39:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ