Δημοσίευμα «Documento»:Δηκτική η Κουμουνδούρου-Σκληρή απάντηση από Γεωργιάδη (video)

Δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο που αφορά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το δηκτικό σχόλιο της Κουμουνδούρου. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρίας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα ‘ξεχνούσε’ να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του». Πρόκειται για εταιρία που αφορούσε βιβλιοπωλείο που λειτουργούσε από το 2004 ως το 2006 οπότε κι έκλεισε, γι’ αυτό και δεν δηλώθηκε, απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας σε ανάρτηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο αισχρό κόμμα που κυβέρνησε, ενώ δηλώνει πρόθυμος να τιμωρηθεί, εάν αληθεύει το δημοσίευμα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια» ενώ πρόστίθεται ότι: «Όταν όμως έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες offshore της ηγεσίας της ΝΔ και έχει περάσει μια βδομάδα εκκωφαντικής σιωπής του αρχηγού της για τον χρηματοδότη της offshore της συζύγου του, τι να περιμένουμε από τον αντιπρόεδρο»…

Τζανακόπουλος: Το ζεύγος Μητσοτάκη να κατανοήσει ότι δεν είναι αυτοκρατορικό

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να κατανοήσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του δεν είναι αυτοκρατορικό ζεύγος», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Documento.
Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει: «Το θέμα, λοιπόν, δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Όσο και να φοβάται, όσο και να κρύβεται, ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να δώσει λόγο και να απαντήσει στους πολίτες: Ποιος και γιατί χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του μέσω offshore; Όπως δεν πρόκειται να ξεχαστεί και η παράλληλη χρηματοδότηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από την ίδια offshore, που αποτελεί από μόνη της την επιτομή της διαπλοκής».
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ:Κώστας Λασκαράτος
Σχετική είδηση:ΣΥΡΙΖΑ: Η ακαταμάχητη αδυναμία σε αδήλωτες offshore ενώνει την ηγεσία της ΝΔwww.ert.gr

2018-04-29 15:07:04

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ