Διόδια: Ολα με e-pass από τον Νοέμβριο με κοινή χρέωση (video)

Από τον Νοέμβριο οι οδηγοί θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όλους τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους μόνο με έναν πομποδέκτη, ένα ενοποιημένο epass, όποιο δίκτυο κι αν χρησιμοποιήσουν.

Εδώ και λίγες ημέρες και η Εγνατία Οδός διαθέτει τον δικό της πομποδέκτη. Ήταν και ο τελευταίος από τους παραχωρησιούχους που δεν είχε ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική υπηρεσία.

Μπορεί κάποιος να τον προμηθευτεί χωρίς κόστος και να τον «φορτίζει» δηλαδή να πληρώνει και να μπορεί να διέρχεται από τους σταθμούς διοδίων χωρίς να υπάρχει ανάγκη να σταματήσει στον εισπράκτορα.

Οι πομποδέκτες θα συνδέονται και με τις 8 παραχωρήσεις και οι οδηγοί θα μπορούν ελεύθερα να διασχίζουν τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους συνολικού μήκους 2.200 χιλιομέτρων χωρίς καθυστερήσεις.

Περίπου το 25% των οδηγών που χρησιμοποιούν τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους διαθέτουν πομποδέκτη, ποσοστό που αναμένεται να αυξηθεί με την έναρξη της διαλειτουργικότητας των ηλεκτρονικών διοδίων.

Οι εταιρείες προσφέρουν στους πελάτες τους εκπτωτικά πακέτα και προσφορές και σίγουρα με την έναρξη της διαλειτουργικότητας θα δοθούν περισσότερα κίνητρα προς τους πελάτες.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Ρεγγίνα Σαβούρδου

Μοιράσου το άρθρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ