Δριμεία κριτική Καμμένου στη ΝΔ για την οικονομία

Δριμεία κριτική στη ΝΔ για τη στάση της στα ζητήματα της οικονομίας άσκησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
«Θλίβονται όταν βλέπουν την Ελλάδα να πηγαίνει μπροστά» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, ενώ σχολίασε δηκτικά την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «η ΝΔ είναι η κεντροδεξιά ιστορική παράταξη».
«Έχει καμιά σχέση ο λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον λόγο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κώστα Καραμανλή; είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές και πρόσθεσε «Υπήρξε ποτέ Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που παρακαλούσε να τιναχθεί στον αέρα η εθνική πολιτική;»
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «Έχει σήμερα κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, τον κ. Βορίδη που ανέλαβε την προεδρία της νεολαίας της ΕΠΕΝ από τον Ν. Μιχαλολιάκο καθώς και αντιπρόεδρο τού εκείνον ο οποίο συνέγραφε αντισημιτικά βιβλία και ο οποίος συναναστρεφόταν με νεοναζιστές σε κοινές εκδηλώσεις».
Επίσης επέρριψε ευθύνες για την μεταστροφή όπως είπε της ΝΔ σε λογικές που ταυτίζονται με ένα νέο αντικομουνισμό που κυριαρχεί στην Ευρώπη.
Πηγή:ΕΡΤwww.ert.gr

2018-07-05 15:19:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ