Δύο αγωνιστικές στον Νεϊμάρ για το επεισόδιο με τον Γκονσάλες

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε από το αρμόδιο όργανο της Ligue 1 στον Νεϊμάρ, για την αποβολή του στο ματς με την Μαρσέιγ την περασμένη Κυριακή (13/09).

Το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, για το επεισόδιο που είχε με τον αμυντικό της Μαρσέιρ, Άλβαρο Γκονσάλες. 

Παράλληλα, διευκρίνισε πως θα διεξαχθεί έρευνα μετά τις κατηγορίες του Νεϊμάρ εναντίον του Γκονσάλες για ρατσιστική επίθεση στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο αμυντικός της Παρί, Λεβίν Κουρζαβά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών, η πιο βαριά από όλες τις ποινές για τη συμμετοχή του στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Παρκ ντε Πρενς» στο τέλος του ντέρμπι και που προκάλεσαν την αποβολή πέντε παικτών.

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αμαβί.

Ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε στην χθεσινοβραδινή πρώτη νίκη της Παρί στο πρωτάθλημα επί της Μετς (1-0), ενώ επίσης θα χάσει και το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τη Νις. Θα επιστρέψει, όπως και ο Παρέδες, που επίσης αποβλήθηκε, στον αγώνα εναντίον της Ρεμς στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο επιθετικός της Μαρσέιγ Ντάριο Μπενεντέτο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία, που κατηγορείται ότι έφτυσε τον Αλβαρο Γκονσάλες, αλλά δεν τιμωρήθηκε, κλήθηκε να παραστεί σε συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής του πρωταθλήματος την επόμενη Τετάρτη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ