Ελβετία- Κόστα Ρίκα (21:00 ΕΡΤ2)

Με στόχο την νίκη προκειμένου να είναι με βεβαιότητα στους «16» του Μουντιάλ, η Ελβετία αντιμετωπίζει απόψε στις 21:00 ΕΡΤ2 στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ, την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης.
Οι Ευρωπαίοι του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχονται από νίκη με 2-1 επί της Σερβίας και μάλιστα με ανατροπή. Ο έμπειρος τεχνικός, δεν αντικετωπίζει προβλήματα και θα εμπιστευθεί τον σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Γκαβράνοβιτς ή τον Σεφέροβιτς στην κορυφή. Λίγο πιό πίσω, ο Σακίρι σε ελεύθερο ρόλο οργανωτή, δημιουργού και εκτελεστή, ενώ οι Τσάκα και Μπεχράμι θα ελέγχουν τον ρυθμό στην μεσαία γραμμή, ενώ ο Λιχτστάϊνερ θα δρά στην δεξιά πτέρυγα και ο Ροντρίγκες στην αριστερή.
Από την πλευρά τους, οι Κοσταρικανοί του Οσκαρ Ραμίρες, θα μπουν στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και φυσικά για το γόητρο τους, καθώς έχουν αποκλεισθεί από την συνέχεια της διοργάνωσης. Με το …ιδιαίτερο σύστημα 3-4-2-1, ο έμπειρος τεχνικός, δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έπαιξαν μέχρι τώρα να πάρουν χρόνο συμμετοχής σ΄ ένα Μουντιάλ.
Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σαρ, Ακάνζι, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Ζούμπερ, Τζεμαϊλί, Σακίρι, Γκαβράνοβιτς (Σεφέροβιτς).
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Ντουάρτε, Ακόστα, Γκονζάλες, Γκαμπόα, Μπόρχες, Γκουζμάν, Ρουίς, Βενέγκας, Ουρένια, Μπολάνιος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-27 07:00:13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ