Ζαχαριάδης: Είμαστε κοντά στο να φτάσουμε στο τελικό σημείο της λύσης στο Σκοπιανό (audio)

Χρειάζονται σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, προσεχτικά βήματα, ψυχραιμία. Είμαστε κοντά στο να φτάσουμε στο τελικό σημείο της λύσης στο Σκοπιανό, όμως ακόμα δεν έχουμε φτάσει στη λύση και αν δεν συμφωνηθούν όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια δεν υπάρχει συμφωνία, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ξενοφώντα Ζηκίδη ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς για το αίτημα της Εκκλησίας των Σκοπίων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο κος Ζαχαριάδης είπε ότι είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί και να υποστηρίξουμε τα δικά μας συμφέροντα και πιστεύω ότι με διάλογο θα βρεθεί μια λύση που δεν θα μπερδεύει τα πράγματα. Είναι μια ένδειξη ότι πλησιάζουμε στην διαδικασία εξεύρεσης λύσης, εκτίμησε.
Ερωτηθείς για το ΔΝΤ ο κος Ζαχαριάδης είπε ότι πρέπει να ληφθούν γρήγορες και τελικές αποφάσεις και είτε φύγει, είτε μείνει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, αυτό δεν μπορεί να ανατρέψει την δυναμική της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα το καλοκαίρι του 2018, συμπλήρωσε.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-05-31 14:32:21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ