Η έκκληση της Μίλαν στην UEFA για να αποφύγει αποκλεισμό και πρόστιμο

Λίγες ώρες πριν από την απόφαση της UEFA, η οποία θα μπορούσε να αποκλείσει την Μίλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa league) για ένα χρόνο ή ίσως και δύο και να της επιβάλει πρόστιμο 30 εκατομμύρια, οι «Rossoneri» έκαναν μια τελευταία έκκληση.
Μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας στα επίσημα προφίλ Facebook και Twitter ένα βίντεο, με το οποίο η Μίλαν εξηγεί ότι είναι έτοιμη να πληρώσει τα λάθη του παρελθόντος, αλλά μετά από μια δίκαιη «δίκη», βασισμένη σε γεγονότα και κανόνες που είναι ίδιοι για όλους.
Αν και στην ιταλική ομάδα παραδέχονται ότι είναι ακόμα έξω από τους κανόνες του οικονομικού Fair Play, υπογραμμίζουν ότι έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός από την παρούσα διοίκηση.
Η αύξηση των εσόδων, παρά την αποχώρηση των δύο χορηγών της Audi και Adidas, η ανάπλαση του Milanello, η ενίσχυση των περιουσιακών στοιχείων μέσω της επένδυσης 88 εκατομμυρίων στο σύλλογο, η μείωση του ανώτατου ορίου μισθού, είναι ορισμένα από τα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν μία διαφορετική πολιτική.
Ίσως όμως όλη αυτή η προσπάθεια δεν είναι αρκετή να πείσει την UEFA. Γι’ αυτό και στη Μίλαν ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, το «χαρτί» του CAS της Λωζάνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-25 13:55:27

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ