Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Μαδέιρα στο Challenge Cup

Έτοιμη να «γράψει ιστορία» είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που αναμένεται να επισφραγίσει αύριο (28/4) την πρόκρισή της στον τελικό του Challenge Cup ανδρών. Η Ένωση υποδέχεται στις 3 μ.μ., στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, τη Μαδέιρα, έχοντας αποκτήσει τεράστιο αβαντάζ μετά τη νίκη της με 29-21 στην Πορτογαλία, την περασμένη εβδομάδα (21/4). Η Ένωση απέδειξε στο πρώτο ματς ότι διαθέτει σαφώς καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της και μόνο αν δείξει τάσεις… αυτοχειρίας, θα χάσει την πρόκριση για τον διπλό τελικό της διοργάνωσης. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρώσοι Αλεξέι Κιγιάσκο και Ντμίτρι Κισέλεφ.
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν, άλλες δύο ελληνικές ομάδες έχουν καταφέρει να φτάσουν στον τελικό του Challenge Cup: ο Φίλιππος Βέροιας το 2003, όταν ηττήθηκε από τη δανέζικη Σκιερν, και ο Διομήδης Αργους το 2012, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας της ελβετικής Βάκερ Τουν.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, η ΑΕΚ θα περιμένει ως την Κυριακή (29/4) για να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι, η Ποταϊσα Τούρντα υποδέχεται στη Ρουμανία τη Βεστμαναεϊγιάρ, με στόχο να ανατρέψει το -3 του πρώτου αγώνα στην Ισλανδία (31-28) και να περάσει για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό, όπου πέρυσι έχασε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
The post Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Μαδέιρα στο Challenge Cup appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-27 13:05:58

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ