Η Μαντόνα γίνεται 60 και το γιορτάζει ενισχύοντας το Μαλάουι

0
22

Με μια εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τα ορφανά παιδιά στο Μαλάουι αποφάσισε να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της η τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός και επιχειρηματίας Μαντόνα.
Ο έρανος ξεκίνησε εχθές (Δευτέρα 30/7) κατόπιν της συνεργασίας της «βασίλισσας της ποπ» με το Facebook, με αφορμή την ημερομηνία των γενεθλίων της  (16 Αυγούστου). Η συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας στο πλαίσιο της εν λόγω πρωτοβουλίας θα πραγματοποιείται ως τις 31 Αυγούστου.
«Raise Malawi in Honor of Madonna’s Birthday!» είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας-πρωτοβουλίας στο Facebook.
«Ακλόνητη δέσμευσή μου είναι να προσφέρω στα ευάλωτα παιδιά ένα στοργικό σπίτι. Για τα γενέθλιά μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα καλύτερο δώρο από τη σύνδεση της παγκόσμιας οικογένειάς μου με αυτήν την όμορφη χώρα και τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας. Κάθε δολάριο που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί απευθείας στα γεύματα, τα σχολεία, τις στολές και την υγειονομική περίθαλψη. Θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές μου για να αλλάξω τη ζωή των παιδιών του Μαλάουι και να τους ενημερώσω ότι έχουν φροντίδα, προστασία και αγάπη», ανέφερε η Μαντόνα στο Associated Press.
Οι δωρεές από τη συγκεκριμένη εκστρατεία θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Raising Malawi που ίδρυσε η Μαντόνα το 2006. Η δημοφιλής καλλιτέχνις έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από την αφρικανική χώρα.
Το Ινστιτούτο Παιδιατρικής Χειρουργικής και Εντατικής Φροντίδας (MJIPSIC) Mercy James στο Μπλαντάιρ του Μαλάουι έχει επίσης ιδρυθεί από τη Μαντόνα, η οποία  βρέθηκε στη χώρα με τα έξι παιδιά της με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος που φέρει το όνομα ενός από τα παιδιά που υιοθέτησε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
AP/Thoko Chikondi, αρχείο
www.ert.gr

2018-07-31 11:19:11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ