Θεοχάρης: Καλά κάνει η κυβέρνηση που προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για συμφωνία στο Σκοπιανό (audio)

0
30

Οι σχέσεις των δυο χωρών Ελλάδας –Τουρκίας περνάνε από κύματα περισσότερης και λιγότερης έντασης. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει μια αποκλιμάκωση της ρητορικής από πλευράς Τουρκίας, η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν βοηθά ούτε εμάς ούτε τη γείτονα χώρα, εκτίμησε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογράμμισε ότι η συγκυρία είναι καλή, η κυβέρνηση πρέπει να την εκμεταλλευτεί και κάνει σωστά που προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για μια συμφωνία, αυτό όμως δεν σημαίνει- επεσήμανε- ότι πρέπει να δεχθεί οποιαδήποτε συμφωνία για το εν λόγω ζήτημα.
Ερωτηθείς για την ελάφρυνση του χρέους απάντησε ότι το ΔΝΤ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, η αίσθηση η δική μου είναι ότι θα συμμετάσχει και η γαλλική πρόταση επιτρέπει τη συμμετοχή του.
Νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης γρήγορα. Σε ό,τι αφορά την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, ο κος Θεοχάρης είπε ότι θα είχε νόημα αν δεν ήταν για έναν μόνο χρόνο και συνεπώς δεν έχει ουσιαστική αξία.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-04-13 11:13:11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ