Θετικά τα μηνύματα από τις προπαραγγελίες του Samsung Galaxy Z Fold 2

Οι αριθμοί πιστοποιούν την αποδοχή που φαίνεται πως έχει το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

To Samsung Galaxy Z Fold 2 ξεχωρίζει με το σχεδιασμό του, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι θα αποτελέσει ένα επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο και ας πρόκειται για μία συσκευή που απαιτεί από τον ενδιαφερόμενο αγοραστή να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να το αποκτήσει. Τα πρώτα δεδομένα που έρχονται από τη Νότια Κορέα μαρτυρούν έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο, καθώς -σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sammobile- οι προπαραγγελίες για το Samsung Galaxy Z Fold 2 έχουν φτάσει στο ευοίωνο νούμερο των 80.000 μονάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά είχε γραφτεί ότι οι προπαραγγελίες είναι στις 50.000 μονάδες, ενώ μερικές ημέρες αργότερα προστέθηκαν άλλες 30.000 μονάδες. Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί αυτοί είναι αξιοσημείωτοι, καθώς γίνεται λόγος για ένα μοντέλο που διατίθεται στην κορεατική αγορά σε τιμές παρεμφερείς με την ελληνική αγορά, δηλαδή στα 2000 δολάρια.

Πολλά είναι τα στοιχεία που κάνουν το Galaxy Z Fold 2 της Samsung να κεντρίζει το ενδιαφέρον των early adopters, κυρίως σε ό,τι αφορά στην οθόνη του. Η Samsung έχει ανακοινώσει ότι το νέο της μοντέλο έχει εφαρμόσει ένα OLED πάνελ της Samsung Display, με την μικρότερη δυνατή καμπυλότητα. Αυτό από μόνο του είναι ένα ρεκόρ της Samsung, αφού η καμπυλότητα είναι στο επίπεδο του 1.4R, μία επίδοση που είναι η μικρότερη που έχει εφαρμοστεί σε ένα τέτοιο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά.

Η οθόνη του Samsung Galaxy Z Fold 2 έχει διαγώνιο 7.6 ιντσών, με ανάλυση 2208×1768 pixels, ενώ είναι καλυμμένη με Ultra Thin Glass. Σε κάθε περίπτωση, η οθόνη και ο σχεδιασμός του νέου smartphone θεωρείται ως ένα από τα βασικά σημεία που καθιστούν τόσο υψηλό το ενδιαφέρον του κοινού για το εν λόγω κινητό τηλέφωνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ