Και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Χατζηθεοδωρίδης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη… βούλα από σήμερα (25/7) ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ήταν ελεύθερος από την Μπρέντφορντ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την προετοιμασία (μάλιστα αγωνίστηκε στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με την Αντβέρπ).
Η ανακοίνωση των «πρασίνων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια. Ο Χατζηθεοδωρίδης, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκε στην αγγλική Μπρέντφορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος».
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Χατζηθεοδωρίδης υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου και για μένα ένα μεγάλο βήμα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να παίζω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-25 18:07:08

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ