Κακλαμάνης: Ο λαός έχει άποψη και θα την εκφράσει όταν θα γίνουν εκλογές (audio)

Το κεντρικό κράτος το οποίο καταδυναστεύει την Αυτοδιοίκηση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, όχι βέβαια ότι δεν υπάρχουν ευθύνες και σε επίπεδο Τ.Α, αλλά η ευθύνη του κεντρικού κράτους είναι πρωταρχική, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Στεφανία Χαρίτου, αναφερόμενος στις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής. Υπάρχουν ευθύνες στη δικαιοσύνη και εννοώ ότι έρχεται η πρόταση για να ελεγχθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο γιατί το ποσόν θα είναι μεγάλο και κατά παρέκκλιση να μην γίνεται άμεση η συνεδρίαση προκειμένου να βγει η απάντηση, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον πρόταση του κ.Βούτση να παραιτηθεί ο κ.Δημήτρης Καμμένος, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι μετά την τοποθέτηση που έκανε ο ίδιος ,  ο κ. Δ. Καμμένος είπε ότι μέχρι την Πέμπτη θα επισκεφθεί τον κ.Βούτση και θα του πει την τελική του απόφαση, ενώ μέχρι τότε μας έλεγε ότι μένει αμετακίνητος στην άποψη, της μη παραίτησης δηλαδή και ότι θέλει να γίνει πρόταση μομφής, καλό είναι να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά με την ακροδεξιά ο κ.Κακλαμάνης είπε ότι ό,τι και να κάνει, ό,τι και να λέει πλέον ο κ.Τσίπρας, δε νομίζω ότι έχει πλέον το πέρασμα και την αξιοπιστία που είχε πριν δυο χρόνια στον ελληνικό λαό. Ο λαός έχει άποψη και θα την εκφράσει όταν θα γίνουν εκλογές, διότι εκλογές θα γίνουν ήδη μπαίνουμε στην τελική ευθεία, εκτίμησε ο βουλευτής της ΝΔ.
Αναφερόμενος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ο κ.Κακλαμάνης επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν οι δυο κορυφαίοι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας με δυο γραμμές σε ένα εθνικό θέμα και από την άλλη μεριά πριν στεγνώσει η πρώτη υπογραφή ο κ.Ζάεφ να δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι, «το όνομα το κερδίσαμε, η γλώσσα είναι μακεδονική, η εθνότητά μας είναι Μακεδόνες», δηλαδή καταρρίπτει ο συμμέτοχος στους πανηγυρισμούς των Πρεσπών όλη την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τα υποτιθέμενα κέρδη της χώρας μας, συμπλήρωσε.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-07-03 10:01:22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ