Κόντρα στην Ζαλγκίρις απόψε ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου είναι ο Ολυμπιακός, που απόψε (21:15) υποδέχεται την Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους στο «ΣΕΦ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Euroleague.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είναι ο πιο συχνός «επισκέπτης» σε φάιναλ φορ Euroleague την τελευταία δεκαετία. Από το 2009, σε εννέα δηλαδή σεζόν, στην καταληκτική φάση βρέθηκε τις 6 μέχρι σήμερα. Το 7ο φάιναλ φορ σε μια δεκαετία είναι ο στόχος του Βασίλη Σπανούλη, του Γιώργου Πρίντεζη και της παρέας του, που στέφθηκαν δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης σε αυτό το διάστημα (2012, 2013), ενώ στις 5 από αυτές τις 6 συμμετοχές σε φάιναλ φορ αγωνίστηκαν στον τελικό.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έχει συνηθίσει να προετοιμάζει την ομάδα του με απουσίες, κάτι που συμβαίνει και πριν το αποψινό τζάμπολ, αφού ο Κώστας Παπανικολάου δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» για την αποψινή αναμέτρηση στο «ΣΕΦ».
Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις, είναι ομάδα που στα δύσκολα, παραδοσιακά, δείχνει χαρακτήρα και με όπλο την άμυνα θα προσπαθήσει να «γκρεμίσει» τα όνειρα των Λιθουανών. Η άμυνα, όμως, είναι δυνατό σημείο και της φετινής Ζαλγκίρις, που παράλληλα υπερτερεί στους περισσότερους τομείς επιθετικά του Ολυμπιακού και αδιαμφισβήτητα η αποστολή των «ερυθρόλευκων» μόνο εύκολη δεν θα είναι.

ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Κόντρα στην Ζαλγκίρις απόψε ο Ολυμπιακός appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-18 12:02:06

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ