Κύρτσος: Καλή η συμφωνία για το χρέος, αλλά το συμπλήρωμα έχει χαρακτηριστικά μνημονίου (audio)

Συνεχίζονται τα δύσκολα μέτρα μετά την λήξη του προγράμματος. Καλή είναι η συμφωνία για το χρέος αλλά το συμπλήρωμα έχει χαρακτηριστικά μνημονίου, δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Έλενα Καραγιάννη.

Ερωτηθείς και για την διαχείριση του Μακεδονικού θέματος ο κος Κύρτσος είπε ότι, ας επιταχύνουμε τις πολιτικές εξελίξεις 5- 6 μήνες μπροστά και ας πάμε σε εκλογές το Φθινόπωρο, διότι υπάρχουν απλωμένοι τραχανάδες -όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η κυβέρνηση κινείται χωρίς να έχει μια ευρύτερη αποδοχή -κατά την άποψή μου-, αν την έχει και μπορεί να την επιβεβαιώσει στις κάλπες, θα τελειώσει κάθε συζήτηση, εκτίμησε ο κος Κύρτσος. Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κίνδυνος αποσταθεροποίησης μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, που ίσως είναι ρευστά, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι, δε νομίζει ότι θα είναι ρευστά τα ποσοστά και πρόσθεσε ότι, αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές αυτά που θα γίνουν είναι ότι θα μειωθούν οι φόροι, θα γίνουν περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις, θα μπει κάποια τάξη στη δημόσια διοίκηση και τόνισε ότι δεν είναι επιδίωξή μας η αποσταθεροποίηση.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου
Φωτογραφία: Eurokinissi/ Παναγόπουλος Γιάννηςwww.ert.gr

2018-06-26 14:05:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ