Κ. Ζαχαριάδης: Καλή επιτυχία στον κ. Δημήτρη Καμμένο (audio)

Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Καμμένο στη δημιουργία νέου κόμματος στο χώρο της δεξιάς, ευχήθηκε ο Δ/ντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ξενοφώντα Ζηκίδη.
Ο κ. Ζαχαριάδης, εκτίμησε ότι με τον κ. Δημήτρη Καμμένο δεν θα λένε τα ίδια πολιτικά πράγματα στο μέλλον και μάλλον θα διαφωνούν, ωστόσο, όπως τόνισε, καθένας έχει τη δική του διαδρομή και θέσεις.

Αναφερόμενος στην παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν, δήλωσε ότι, καλό θα ήταν να υπάρχει συνεννόηση, σε επίπεδο ενημέρωσης, γιατί η ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή, κυρίως, την κράτηση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, έχει αποφασίσει να κρατήσει μια στάση πιο αυστηρή και συγκεκριμένη απέναντι στη γείτονα χώρα, με το να θέτει τα θέματα στα διεθνή φόρα, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το ότι η κ. Μπακογιάννη επέλεξε να παραβρεθεί, θα το αξιολογήσει κάθε Έλληνας πολίτης, ανέφερε, επισημαίνοντας ότι μία τέτοια κίνηση είναι τελείως ξένη με τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη αναφορικά με την επίσκεψη στη χώρα μας του κ. Ερντογάν.
Πρόκειται για μία πολυπρόσωπη Νέα Δημοκρατία, πρόσθεσε, που από τη μία στιγμή επιλέγει τη σκληρή και αιχμηρή κριτική γύρω από το Μακεδονικό, και την ίδια ώρα η κ. Μπακογιάννη αποφασίζει να πάει στην ορκωμοσία Ερντογάν.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-07-10 14:00:10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ