Λήμνο και Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός 

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και εν μέσω κινητοποιήσεων των παραγωγικών φορέων θα κορυφωθούν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαιου 2018 οι εργασίες του 14ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εστιάσει στο προσφυγικό και να εξαγγείλει σειρά μέτρων για τα νησιά, που έχουν πληγεί από τη μεταναστευτική κρίση, αλλά και να στείλει μηνύματα στην Άγκυρα για την τουρκική προκλητικότητα.
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την Πέμπτη 3 Μαίου 2018 τη Λήμνο και τη Λέσβο στο πλαίσιο του 14ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, που πραγματοποιείται από στη Μυτιλήνη, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του πρωθυπουργού στις 19:30.
Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού η Λήμνος όπου το πρωί θα έχει στη Μύρινα συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Μαρινάκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων, στο δημαρχείο.
Αμέσως μετά ο Α. Τσίπρας θα επισκεφθεί την 130ή Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και στις 12:00 θα μιλήσει στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου, στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λέσβο για το 14ο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Στο Πλευρό των Νησιών – Στο Ύψος των Ανθρώπων», για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.
Στις 18:00 θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.
Πολιτική αντιπαράθεση για υποκινούμενες διαμαρτυρίες και την ισχυρή αστυνομική παρουσία.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-03 06:07:20

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ