Λίστα Γκουαρντιόλα για τη μεταγραφική περιόδο

Μπορεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League να… κόλλησε στην Λίβερπουλ, ωστόσο η επικείμενη κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία έχει προκαλέσει οργασμό μεταγραφικών διεργασιών στην Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της νέας χρονιάς.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Sport, στην υψηλότερη θέση της λίστας των παικτών που ενδιαφέρουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται το όνομα του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Τσέλσι και τα… κατορθώματά του, ειδικά στη διαχείριση της μπάλας με τις εξαιρετικές ντρίμπλες του, τον έχουν ψηλά στη λίστα του Καταλανού τεχνικού, επιθυμία του οποίου είναι η απόκτηση ακόμη δύο μεγάλων ονομάτων. Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, αλλά και τον 22χρονο επιθετικό της Μονακό, Τομά Λεμάρ.
Για την αμυντική διάταξη της Σίτι, ο Γκουαρντιόλα έχει στο «στόχαστρο» τον Βέλγο Τόμπι Αλντερβάιρελντ που ανήκει στην Τότεναμ, ενώ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής φαίνεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Γιούλιαν Βάιγκλ (Ντόρτμουντ), Ζαν Μισέλ Σερί (Νις) και Φρεντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Λίστα Γκουαρντιόλα για τη μεταγραφική περιόδο appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-13 12:55:22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ