Μανιός: Η κυβέρνηση έχει χρόνο και γνώση για το πώς διεκδικούνται ορισμένα πράγματα (audio)

Στην Ελλάδα είναι το πιο εύκολο τα κόμματα να κάνουν προβλέψεις και σε έναν – δυο μήνες να διαψεύδονται και μετά να συνεχίζουν πάλι, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Κάποιος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέτρεψε την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέτρεψε καμία κυβέρνηση, έγιναν εκλογές το 2015 – αν θέλουν να μην γίνονται εκλογές να μας το πουν ευθέως-, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για το ότι ο κος Σαμαράς είπε ότι η συμφωνία του 2012 για το χρέος ήταν πολύ καλύτερη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «να τον χειροκροτήσουμε τότε.. Αφού ήταν καλύτερη η συμφωνία γιατί βιάστηκε ο κος Σαμαράς να πάει σε εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 και δεν περίμενε μέχρι τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που του έδινε περιθώριο το Σύνταγμα περιθώριο, ώστε να τακτοποιήσει πρώτα όλα αυτά; Αν πάρουμε πολιτικά στα σοβαρά τα όσα λέει ο κος Σαμαράς κατά καιρούς τότε μας χρειάζεται ζουρλομανδύας, που είχε πει και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής;»
Ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση έχει χρόνο να δείξει στο δια ταύτα αν αυτά που λέει γίνονται, ο κος Μανιός είπε ότι η κυβέρνηση έχει χρόνο και γνώση για το πώς πραγματοποιούνται και διεκδικούνται ορισμένα πράγματα.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-06-25 10:39:17

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ