Μαραντόνα: «Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»

«Όλα είναι περίφημα. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»… Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, που ήθελαν να μάθουν τ΄ αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη αργά χθες το βράδυ ο διάσημος Αργεντινός.
«Πρόκειται για τυπικές εξετάσεις», πρόσθεσε ο «Ντιεγκίτο» που κατά την διάρκεια του κρίσιμου αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία «συνελλήφθη» από τον φωτογραφικό φακό, αρχικά σε στιγμές αδιαθεσίας έως …υπνηλίας και ακολούθως σε στιγμές απόλυτης έκστασης, αμέσως μετά το γκολ του Ρόχο που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κι έστειλε την «αλμπισελέστε» στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.
«Υπήρξε μία θύελλα πληροφοριών. Τηλεφωνήματα σύμφωνα με τα οποία ο Ντιέγκο πέθανε. Είχατε την εντύπωση πως πέθανα;» αναρωτήθηκε ο Μαραντόνα μιλώντας στην εκπομπή του «Το χέρι του Θεού», που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας, «Telesur» και συνέχισε: «Όταν είσαι νικητής και οι υπόλοιποι που σε ζηλεύουν δεν μπορούν να γίνουν ποτέ, τότε αρχίζει η αρνητική κριτική».
Ο Μαραντόνα δεν έμεινε εκεί, σχολιάζοντας δηκτικά τις συγκεκριμένες διαρροές, που δημιούργησαν προβλήματα και ανησυχία στους οικείους του: «Με ενόχλησε, επειδή η αδελφή μου με ανάγκασε να σφυρίξω στο τηλέφωνο για να βεβαιωθεί πως είμαι καλά. Ο αδελφός μου στην Ιταλία και η ανηψιά μου στις ΗΠΑ ανησύχησαν πολύ. Τα αρνητικά νέα, ταξιδεύουν πολύ πιο γρήγορα από τα θετικά. Το λέω σε όλον τον κόσμο. Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα»…

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-28 13:02:31

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ