«Με αυτοπεποίθηση απέναντι στην Σερένα»

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων η Μαρία Σάκκαρη θα κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει την Σερένα Γουίλιαμς, στην φάση των «16» του US Open (Δευτέρα 7/09).

Πριν από 10 ημέρες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε νικήσει την Αμερικανίδα στο Western & Southern Open και πάλι στη Νέα Υόρκη, γεγονός που όπως παραδέχθηκε και η ίδια της δίνει αυτοπεποίθηση και της ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της νέας αναμέτρησης με τη γυναίκα-θρύλο του τένις.

«Η Σερένα είναι η Σερένα. Πρέπει να παίξεις σπουδαίο τένις διαφορετικά δεν έχεις τύχη απέναντί της. Το κλειδί είναι να μείνω κοντά της, να πάει το παιχνίδι στη σωματική δύναμη.

Αυτή είναι και η τακτική με τις περισσότερες αντιπάλους που παίζω. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις όταν παίζεις με τη Σερένα γιατί μπορεί να μπει μέσα και να βγάλει απίστευτο παιχνίδι και χτυπήματα.

Το γεγονός ότι την κέρδισα την προηγούμενη εβδομάδα, μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως παίζει. Την σέβομαι 1000%. Ίσως δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην τακτική αυτή τη φορά. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό» τόνισε η 25χρονη Σάκκαρη ενόψει του αγώνα με την Αμερικανίδα.

Ρωτήθηκε και πάλι για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Τσόριτς, σε αγώνα που ο Έλληνας τενίστας έχασε έξι match point: 

«Τον καταλαβαίνουμε όλοι οι παίκτες γιατί είναι δύσκολο να χάνεις μετά από έξι χαμένα match points. Νομίζω δεν έχω χάσει ποτέ παιχνίδι, έχοντας τόσες πολλές ευκαιρίες.

Όμως, είμαι σίγουρη ότι θα ανακάμψει γιατί είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και ξέρουμε ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Για μένα είναι πρωταθλητής και είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ