Ντι Φραντζέσκο: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή να μείνει στο σπίτι»

Η ήττα με σκορ 5-0 θα ήταν ανυπέρβλητη, κάνοντας έτσι το τελικό 5-2 στο Anfield για την Ρόμα σχεδόν αποδεκτό.
«Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο της Βαρκελώνης, είχαμε μια πολύ καλή αρχή, μετά όμως χάσαμε λίγο την συγκέντρωση και τη δυνατότητα να μείνουμε στον αγώνα με συνέπεια, να βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Για πενήντα λεπτά δεν πήγαμε καλά, χάσαμε όλες τις μονομαχίες και δεν κάναμε ούτε τις εύκολες πάσες στα 5 μέτρα», ανέφερε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Ο προπονητής της Ρόμα προσπάθησε να εξηγήσει τι δεν έγινε σωστά: «Είχαμε προετοιμάσει μερικά πράγματα που αποδείχθηκαν αντίθετα και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Στο Champions League μπορείς επίσης να δεχθείς ένα τέτοιο χαστούκι, ήμασταν διχασμένοι και βρεθήκαμε εκτός αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εύχομαι να δω την ομάδα με μία άλλη αποφασιστικότητα στην επαναληπτική συνάντηση. Η απώλεια μεμονωμένων μονομαχιών σημαίνει απώλεια του παιχνιδιού. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, βρισκόμαστε σε έναν ημιτελικό του Champions League. Δεν θέλω να μιλήσω για την άμυνα, ο καθένας έχει χάσει κάποιες μονομαχίες και έγιναν πολλά λάθη», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Ρόμα.
«Στα πρώτα είκοσι λεπτά υπήρχε ισορροπία, ακόμη και με τρεις αμυντικούς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Στην ρεβάνς πρέπει να το πιστέψουμε. Και θα πρέπει να το πιστέψουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, αν και δεν θα εύκολο. Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια στάση ξεκινώντας από το τέλος αυτής της συνάντησης. θα είναι διαφορετική από ό,τι με την Μπαρτσελόνα. Τώρα δεν είναι χρόνος για κατηγορίες. Ήδη έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό. Και ούτως ή άλλως, όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή να μείνει στο σπίτι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Ντι Φραντζέσκο: «Όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή να μείνει στο σπίτι» appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-25 09:04:48

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ