Ν. Μανιός: Δεν είμαστε ομοσπονδία τάσεων αλλά αριστερό κόμμα (audio)

Τη διαφωνία του με την πρωτοβουλία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει συζήτηση μεταξύ των τάσεων στο κόμμα, για τον καθορισμό ενιαίας γραμμής την επόμενη ημέρα μετά την έξοδο της χώρας, εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός. Μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, ότι παρότι η πρόταση έρχεται από σημαντικά στελέχη, δεν κατανοεί τη συζήτηση για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, τέσσερις ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Για το ονοματολογικό της FYROM ανέφερε ότι έχει τη διαίσθηση ότι αυτό το χρονίζον πρόβλημα θα λυθεί, ενώ για τις πληροφορίες ότι η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ενδέχεται να ζητήσει την έγκριση της όποιας συμφωνίας από 180 βουλευτές, δήλωσε ότι εάν επαληθευτούν θα έχουν σχέση με την έλλειψη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας των εταίρων στις ελληνικές κυβερνήσεις.
Για το αναπτυξιακό σχέδιο ανάπτυξης μετά την έξοδο από το μνημόνιο και τη δήλωση Μητσοτάκη ότι δεν θα το ψηφίσει, δήλωσε, ότι είναι δεδομένη η στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, γιατί, όπως εξήγησε, θέλει να διαλύσει το κοινωνικό κράτος σε αντίθεση με την κυβέρνηση που εργάζεται για την ανοικοδόμησή του.
Μια άλλη Νέα Δημοκρατία και όχι αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά στοιχεία, πιθανόν και να το ψήφιζε, τόνισε, επισημαίνοντας ότι για την περικοπή των συντάξεων από το 2019 και του αφορολογήτου μπορεί να γίνει εκ νέου συζήτηση με βάση τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας μετά την έξοδο.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμαwww.ert.gr

2018-05-14 13:43:38

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ