Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Η 27χρονη Άιλα Τομλιάνοβιτς από την Αυστραλία θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον α΄ γύρο του κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ζαούμ Μουνάρ.

Η Σάκκαρη (Νο 20 του ταμπλό) θα ξεκινήσει την προσπάθειά της απέναντι στο Νο 64 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι αθλήτριες έχουν συναντηθεί άλλη μια φορά, με την Ελληνίδα να επικρατεί 2-1 σετ το 2017, στο Bol Open της Κροατίας.

Αν προκριθεί, η Σάκκαρη θα συναντήσει στο β΄ γύρο πιθανότατα την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς, που παίζει με qualifier (αντίπαλο από τα προκριματικά) στον α΄ γύρο, ενώ στον γ΄ διασταυρώνεται με την Τζοάνα Κόντα (Νο 9 του ταμπλό).

Αν συνεχίσει, στη φάση των «16» θα συναντήσει ή την Κίκι Μπέρτενς ή την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, ενώ στους προημιτελικούς πέφτει πάνω στο φαβορί και Νο1 του ταμπλό, Σιμόνα Χάλεπ.

Όσον αφορά στον Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον 23χρονο Ισπανό Μουνάρ (Νο 109 της παγκόσμιας κατάταξης).

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο 5 του ταμπλό, κληρώθηκε στο 2ο quarter της διοργάνωσης, μαζί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ τον οποίον θα συναντήσει στα προημιτελικά, εφόσον αμφότεροι φτάσουν ως εκεί.

Εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Μουνάρ στην πρεμιέρα, ο πιθανότερος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο 2ο γύρο είναι ο Πάμπλο Κουέβας, τον οποίον νίκησε σήμερα στο β΄ γύρο του Όπεν του Αμβούργου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ