Ο Έκι Πονσέ της Ρόμα στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ

Ο Έκι Πονσέ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Ο 21χρονος Αργεντινός, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λιλ, είναι στην κορυφή της λίστας του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τη Ρόμα, αναλαμβάνοντας να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του Πονσέ (αμείβεται με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως), το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Η ρήτρα του πρώην άσου των Νιούελς Ολντ Μπόις και Γρανάδας ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επιθυμούν την απόκτησή του Πονσέ αρχικά με τη μορφή δανεισμού και εν συνεχεία καλύπτοντας τη ρήτρα, κατεβάζοντάς τη όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ο ύψους 1,78μ. διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής επιθετικός, είχε 31 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ με τη Νιούελς, στη Γρανάδα τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 27-2-1 και στη Λιλ πέρυσι 32-3-1.
Ακόμη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tuttoudinese.it, η Ουντινέζε κατέθεσε πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος ωστόσο κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια από την Ένωση.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Ουντινέζε ψάχνει τερματοφύλακα στην Ελλάδα και έκανε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα. Η προσφορά αυτή κρίθηκε ανεπαρκής, καθώς οι Έλληνες αξιολογούν τον 24χρονο τερματοφύλακα περίπου 10 εκατ. ευρώ! Σίγουρα έχουν πολύ υψηλούς στόχους που η Ουντινέζε δε φαίνεται πρόθυμη να καλύψει».
Εν τω μεταξύ, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πολύ ικανοποιημένοι από την κίνηση καθώς ο αριθμός των καρτών που έχει διατεθεί για τη νέα σεζόν αγγίζει τις 2.000.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-23 19:42:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ