Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέπε

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι πια με κάθε επισημότητα ο Πέπε, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα. 

Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα. Κατά τις τελευταίες δύο περιόδους φόρεσε τη φανέλα της Γκιμαράες, ενώ έχει αγωνιστεί, δανεικός, και στην Εστορίλ.

Ο Πέδρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, όπως είναι το πλήρες όνομα του νέου μέσου που θα έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές πορτογαλικές ομάδες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.

Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών», έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ