Προπονείται ο Τσιγκρίνσκι ενόψει τελικού

Συνεχίστηκε σήμερα στα Σπάτα η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12/5, 20:30, ΟΑΚΑ).
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να παίρνει μέρος σε τμήμα της κανονικής προπόνησης ενώ έκανε και ατομικό. Αντίθετα, ο Μασούντ Σοτζέι συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατό του και ακολούθησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα στα Σπάτα. Νωρίτερα, από τις 17:30 και για μία ώρα, θα πραγματοποιηθεί η Media Day ενόψει του τελικού, με τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
*Από σήμερα το πρωί εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου, οι οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να προμηθεύονται στο Σταθμό «Ειρήνη», από τις 10:00 ως τις 17:00, μέχρι να εξαντληθούν.
*Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου Ακαδημιών, στις 12 και 13 Μαΐου 2018 στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Προπονείται ο Τσιγκρίνσκι ενόψει τελικού appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-08 13:34:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ