Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη – Απορρίφθηκε η έφεση των «πράσινων» κατά της μη αδειοδότησης (video)

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Γιώργος Δώνης μετά το ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις διαφορές που έχουν προκύψει στο οικονομικό, και κατέληξαν σε συμφωνία για 1+1 χρόνο.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου για αύξηση στις αποδοχές του Δώνη και των συνεργατών του, ενώ ο Δώνης δέχθηκε να δεσμευτεί για 2 χρόνια αντί για ένα. Πλέον απομένει να αποτυπωθεί στο συμβόλαιο η προφορική συμφωνία ανάμεσα στους εμπλεκόμενους.
Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης μη αδειοδότησής του
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει την απόφαση μη αδειοδότησής του για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Το Δευτεροβάθμιο όργανο Αδειοδότησης απέρριψε την έφεση των «πρασίνων», καθώς ο φάκελος που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός είχε κριθεί ανεπαρκής.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί τη νέα σεζόν με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και περιορισμούς στις μεταγραφές.
Η ανακοίνωση:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.), απέρριψε την υπ΄αριθμ. 16001/25-05-2018 έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ, που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας συμμετοχής της εν λόγω ΠΑΕ στις διοργανώσεις της UEFA (άδεια UEFA)».
ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη – Απορρίφθηκε η έφεση των «πράσινων» κατά της μη αδειοδότησης (video) appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-31 21:09:17

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ