Σανίδα σωτηρίας πήρε ο Παναθηναϊκός από τη Σούπερ Λίγκα – Ξεκινά πληρωμές η διοίκηση, θα δοθούν χρήματα στον Βέμερ

Με τη θετική ψήφο έντεκα ΠΑΕ, σε σύνολο 15 που έδωσαν το «παρών» (απουσίασε η Κέρκυρα), πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League η πρόταση περί τροποποίησης της ποινής υποβιβασμού, σε περίπτωση μη αδειοδότησης μίας ομάδας.
Η υπόθεση, που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό, περνάει πλέον στη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία θα κληθεί να εγκρίνει την πρόταση της διοργανώτριας αρχής και να προχωρήσει σε τροποποίηση του σχετικού κανονισμού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ουσιαστικό ρόλο έπαιξε η Κέρκυρα, που δεν παρέστη στο Δ.Σ. κι έτσι οι 11 θετικές ψήφοι ήταν αρκετές για να εγκριθεί το αίτημα, παρά την εναντίωση των ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνεδρίαση δεν παρέστη ούτε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ξεκινά πληρωμές η διοίκηση, θα δοθούν χρήματα στον Βέμερ
Η θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό δ.σ. της Super League φέρνει και πληρωμές στο «τριφύλλι». Το απόγευμα της Πέμπτης (3/05) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και στον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε αύριο Παρασκευή (4/05) να πληρωθούν οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό.
Όπως ενημέρωσε η διοίκηση μετά τη συνάντηση κορυφής στη διάρκεια της Παρασκευής θα δοθούν χρήματα στον Γενς Βέμερ (δεν αποκλείεται να εξοφληθεί ο Γερμανός πρώην παίκτης του «τριφυλλιού»), έτσι ώστε να μην ισχύσει το τελευταίο -3 που επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Επίσης θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές το 35% της δόσης Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής την Δευτέρα (7/5), ενώ θα πληρωθεί και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, αλλά και του προπονητικού κέντρου του Κορωπίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Σανίδα σωτηρίας πήρε ο Παναθηναϊκός από τη Σούπερ Λίγκα – Ξεκινά πληρωμές η διοίκηση, θα δοθούν χρήματα στον Βέμερ appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-03 14:22:42

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ