Σαφάρι του ΣΔΟΕ  για το παραεμπόριο και την αδήλωτη εργασία

Ευρείας κλίμακας  κινητοποίηση,  με σημαντικό αριθμό ελέγχων, του ΣΔΟΕ στη Μακεδονία και την Κέρκυρα για την πάταξη του παραεμπορίου και της αδήλωτης εργασίας.  Ελέγχθηκαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κυρίως στην αγορά «Καπάνι», αλλά και  επιχειρήσεις στην Κέρκυρα, οι οποίες έχουν ως κύριο αντικείμενό τους την εμπορία ενδυμάτων.
Κλιμάκια υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Μακεδονίας κατάσχεσαν και κατέστρεψαν άμεσα εκατοντάδες απομιμητικά προϊόντα τα οποία έφεραν σήματα γνωστών και επώνυμων εταιρειών. Σχηματίστηκαν πέντε επιμέρους δικογραφίες και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.
Επίσης, για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας, ολοκλήρωσαν 49 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 30 παραβάτες και διαπιστώθηκαν συνολικά 121 παραβάσεις.
Τέλος, πραγματοποίησαν με επιτυχία ελέγχους, στο πλαίσιο προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, από τους οποίους προέκυψαν δεκάδες παραβάσεις.
Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, οι υπάλληλοί του συνεχίζουν τις προσπάθειες τους κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος και η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Μακεδονίας, μετά τη στελέχωσή της με σημαντικό αριθμό νέων υπαλλήλων, υλοποιεί τον ετήσιο προγραμματισμό δράσεων της με αυξανόμενη ένταση.
ΠΗΓΉ ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-08-30 12:10:39

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ