Σβίγκου: Η κυβέρνηση είναι ενωμένη, ώστε η λήξη της θητείας της να είναι στο τέλος της τετραετίας (audio)

Πρόκειται για μια ιστορική τομή για τη χώρα το τέλος των μνημονίων και μια ανάσα για την οικονομία η ρύθμιση για το χρέος, ώστε η κυβέρνηση να αξιοποιήσει την συγκυρία και να μπουν τα θεμέλια της ανάπτυξης και της ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση είναι ενωμένη στους κυβερνητικούς στόχους ώστε η λήξη της θητείας της να είναι στο τέλος της τετραετίας, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Στεφανία Χαρίτου.

Η κα Σβίγkου πρόσθεσε ότι απέχουμε πολύ από το να μιλήσουμε για μια αλληλέγγυα αντιμετώπιση του προσφυγικού με συνευθύνη μεταξύ των χωρών της ΕΕ, αναφερόμενη στα αποτελέσματα της Συνόδου για το προσφυγικό, προσθέτοντας τα θετικά- όπως είπε- αποτελέσματα για την Ελλάδα και την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα 5 νησιά της χώρας.
Ερωτηθείσα για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Φρουζή και τον κ.Μητσοτάκη η κα Σβίγκου είπε ότι θεωρείται εξόχως προβληματικό ο κ. Μητσοτάκης όλο το προηγούμενο διάστημα να μην αναφέρεται στις σχέσεις που είχε με τον κ. Φρουζή και ταυτόχρονα να βλέπουμε αλληλογραφία μεταξύ τους και ότι γίνονταν δείπνα στήριξης για την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και χρειάζονται πειστικές απαντήσεις από την μεριά του κ. Μητσοτάκη ο οποίος δεν έχει δώσει καμία απάντηση μέχρι τώρα.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-07-02 11:13:51

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ