Σερβία-Βραζιλία (21:00 ΕΡΤ1)

«Επαθλο» μία θέση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, έχει η αναμέτρηση Βραζιλία–Σερβία, που θα διεξαχθεί απόψε στις 21:00 ΕΡΤ1 στο στάδιο της Σπαρτάκ στην Μόσχα, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου.
Η «σελεσάο» προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη (ή ισοπαλία εάν χάσει η Ελβετία με περισσότερο από ένα γκολ) για να ξεπεράσουν τους Βραζιλιάνους και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Ελβετία-Κόστα Ρίκα, να μάθουν σε ποιά θέση θα καταταγούν.
Ο Τίτε έχει καθιερώσει το 4-3-3 με τους Νεϊμάρ, Γουίλιαν και Ζεσούς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και τους Κουτίνιο, Κασεμίρο, Παουλίνιο και Μαρσέλο, να δίνουν τον επιθυμητό ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας. Οι Βραζιλιάνοι καλούνται να ξεπεράσουν την ψυχολογική πίεση της πρόκρισης που φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με την Κόστα Ρίκα, εκεί που επίσης έγινε απολύτως σαφές το οικογενειακό κλίμα που έχει φτιάξει στα αποδυτήρια της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός.
Από την πλευρά τους οι Σέρβοι, καλούνται να αποβάλουν το σοκ της ήττας από την Ελβετία με ανατροπή, προκειμένου να φθάσουν στην νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση. Ο Μλάντεν Κρστάιτς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Μίτροβιτς θα είναι και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, με τους Λιάγιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Οι Βαλκάνιοι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν τον «αέρα» όπου υπερτερούν σαφώς των Βραζιλιάνων και σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μία αμφίρροπη αναμέτρηση.
Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μάτιτς, Τάντιτς, Μιλιβόγεβιτς, Λιάγιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φάγκνερ, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Γουίλιαν, Ζεσούς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

2018-06-27 07:00:18

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ