«Στάσου πλάι μου»: Ανοιχτή εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ στο Σύνταγμα

Εκδήλωση την Κυριακή 24 Ιουνίου, 11 πμ- 5μμ, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιήσει το ΚΕΘΕΑ, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.
Όπως αναφέρει το ΚΕΘΕΑ: «Με κεντρικό σύνθημα ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ, μέλη, εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι των θεραπευτικών προγραμμάτων, θα μεταδώσουν στο κοινό τον παλμό της απεξάρτησης, που σπάει στερεότυπα και προκαταλήψεις.
Η ανοικτή εκδήλωση στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος θα περιλαμβάνει:
Ζωντανή ροκ, έντεχνη και λαϊκή μουσική από τα συγκροτήματα των θεραπευτικών προγραμμάτων, εργαστήρια χαρακτικής, κοσμήματος, κατασκευής κρουστών και ζωγραφικής για το κοινό, εκθέσεις φωτογραφίας, γλυπτικής, χαρακτικής, μοντελισμού, παραδοσιακών μουσικών οργάνων. ενημερωτικά περίπτερα.
Στόχος της καμπάνιας ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪΟΥ ΜΟΥ του ΚΕΘΕΑ είναι να αναδείξει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων και των δικτύων κοινωνικής υποστήριξης στην πρόληψη και τη θεραπεία των εξαρτήσεων.
Συμμετέχουν το θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, KEΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και το ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ του ΚΕΘΕΑ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ».
Σχετική είδηση: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών – Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑwww.ert.gr

2018-06-20 11:37:58

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ