Στα ημιτελικά του Αμβούργου ο Τσιτσιπάς

Tennis – ATP 500 – Dubai Tennis Championships – Dubai Duty Free Tennis Stadium, Dubai, United Arab Emirates – February 29, 2020 Greece’s Stefanos Tsitsipas in action during his Final match against Serbia’s Novak Djokovic REUTERS/Ahmed Jadallah

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του European Open, που διεξάγεται στο Αμβούργο, νικώντας τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς με 7-6(5), 6-2.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ αλλά δεν άφησε περιθώριο στο επόμενο. Στους «τέσσερις» θα παίξει αύριο (26/9) με το νικητή του αγώνα Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Καζακστάν)-Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή).

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο και οι αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους. Ο Τσιτσιπάς πέρασε αλώβητος από τρία break points του 30χρονου Σέρβου (Νο 24 στην παγκόσμια κατάταξη) και στο tie break, αν και βρέθηκε να χάνει 5-3, πήρε τέσσερις συνεχείς πόντους κι έκανε το 1-0.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Έλληνα τενίστα να πετυχαίνει το πρώτο του break και τον Λάγιοβιτς να απαντά άμεσα (1-1). Στη συνέχεια, όμως, ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε, «έσπασε» άλλες δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του κι έφτασε στη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ