Στην Αθήνα ο επίτροπος Ανάπτυξης, Γ. Κατάινεν

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για θέματα απασχόλησης, ανάπτυξης, επενδύσεων και ανταγωνιστικότητας, Γίρκι Κατάινεν. Ο Ευρωπαίος επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, καθώς και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο κ. Κατάινεν θα παραστεί στο διήμερο συνέδριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 29 και 30 Ιανουαρίου #EUandU για την απασχόληση, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής θα έχει, επίσης, ανταλλαγή απόψεων με μέλη Επιτροπών της Βουλής.
Η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας, οι πηγές χρηματοδότησης, τα εργαλεία που διευκολύνουν την εύρεση εργασίας είναι ο στόχος του διήμερου συνεδρίου που πραγματοποιεί στις 29 και 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

“Φωνάξαμε τους ανθρώπους που παιδεύτηκαν για να κάνουν την επιχείρηση τους πράξη” @GMarkopouliotis#EUandUΑπασχόλησηΕπενδύσειςΕπιχειρηματικότητα στην ΕΕ pic.twitter.com/usHf7eFING
— Ευρωπαϊκή Επιτροπή (@EEAthina) January 29, 2019

Ο Γίρκι Κατάινεν, θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης και θα έχει ανοιχτό διάλογο με τους συμμετέχοντες, κατά τον οποίο θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα όπως το μέλλον της Ευρώπης, η δημιουργία θέσεων εργασίας και η προσέλκυση επενδύσεων.www.ert.gr

2019-01-29 10:12:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ