Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ για την ολοκλήρωση της αγοράς του Παναθηναϊκού

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε με την άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τρίτης (3/7). Ο Ταϊλανός με το που αφίχθη στην ελληνική πρωτεύουσα ξεκίνησε αμέσως συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τον γιο του Πιτ, ενώ αύριο Τετάρτη (4/7) αναμένεται να συναντηθεί και με τον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων», Γιάννη Αλαφούζο.
Οι στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία βρίσκονται στην Αθήνα από την περασμένη Παρασκευή, για να ολοκληρώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες την μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών στην εταιρεία που εκπροσωπεί ο Πιεμπονγκσάντ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το deal θα «σφραγιστεί» μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε ό,τι αφορά την γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, με κεντρικό θέμα την προκήρυξη αύξησης μετοχικού κεφαλαίου έως 20 εκ. ευρώ, δεν προβλέπεται να παραβρεθούν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκστάντ, αν και τα προηγούμενα 24ωρα είχε διαφανεί το αντίθετο. Το πιο σημαντικό στην υπόθεση είναι να μπουν άμεσα τα χρήματα και να υπάρξει η αλλαγή σκυτάλης στο «τριφύλλι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-03 18:10:06

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ