Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Ζάρατε

Επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και θα φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς ο Μάουρο Ζαράτε, όπως ανακοίνωσε η Γουότφορντ. Η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει τον Αργεντινό φορ τον Ιανουάριο του 2017 από τη Φιορεντίνα, αλλά ο 31χρονος άσος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην πρέμιερ λιγκ και η διοίκηση αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας του Μπουένος Αϊρες.
Ο Ζαράτε, που αγωνίστηκε μόνο σε τρία παιχνίδια εφέτος, επιστρέφει στην πατρίδα του και αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπόκα. Ο 31χρονος διεθνής άσος άρχισε την καριέρα του από τη Βελέζ Σάρσφιλντ και είχε σύντομα περάσματα από το Κατάρ και την Αγγλία (Μπέρμιγχαμ), στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρώμη και στη Λάτσιο, ενώ μετά φόρεσε τη φανέλα της Ιντερ, αλλά δεν προσαρμόστηκε και επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Βελέζ.
Ο Ζαράτε στην καριέρα του «πληρώνει» μέχρι σήμερα την επιλογή του το 2007, όταν σε ηλικία μόλις 20 ετών υπέκυψε στα χρήματα του Κατάρ (Αλ Σαντ) και ξόδεψε δύο χρόνια σ’ ένα μέτριο πρωτάθλημα. Από τότε αγωνίστηκε, εκτός των άλλων ομάδων, και σε Γουέστ Χαμ, Αλ Νασρ, ΚΠΡ και Γουότφορντ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-09 09:44:12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ