Στο Μόναχο την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Group Study Days) θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταβαίνει την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο Μόναχο. Η συνάντηση έχει ως σκοπό να καθοριστούν οι προτεραιότητες του ΕΛΚ τον τελευταίο χρόνο της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2019, αλλά και να συζητηθούν οι φιλόδοξοι στόχοι του για την Ευρώπη του μέλλοντος.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει την Τετάρτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις συζητήσεις για την αποτίμηση του κοινοβουλευτικού έργου της τελευταίας τετραετίας, με εισηγητές τον Πρόεδρο του ΕΛΚ Ζοσέφ Ντολ και τον Αντόνιο Ταγιάνι, καθώς και στη συζήτηση για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις των επόμενων ετών, με εισηγήτρια την Καγκελάριο Μέρκελ.
Την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον προέδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ στη συνέχεια θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».www.ert.gr

2018-06-05 22:06:33

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ