Στ. Πιτσιόρλας: ‘Εχουμε ρεκόρ 10ετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις

«’Εχουμε ρεκόρ 10ετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις. Σε αντίθεση με το παρελθόν, έχουμε επενδύσεις σε όλους τους παραγωγικούς τομείς και κυρίως προωθούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που διαμορφώνουν ένα πλαίσιο φιλικό προς τις επενδύσεις», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας.
Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση μέχρι σήμερα προστάτευσε την πρώτη κατοικία και σε αυτή την κατεύθυνση θα εξακολουθήσει να κινείται. «Το θέμα των κόκκινων είναι κεντρικό για την ελληνική οικονομία και επ’ αυτού η δημαγωγία και ο λαϊκισμός μπορούν να προκαλέσουν τεράστια ζημιά» σημειώνει και προσθέτει «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιλύσει το πρόβλημα σε συνεργασία με τις τράπεζες και να αφαιρέσει το τελευταίο εμπόδιο για την εμπέδωση της εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία».
Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων υποστηρίζει ότι «διαψεύδονται για ακόμη μια φορά όσοι επενδύουν στην καταστροφή. Είναι φυσικό οι πρωταθλητές στο κόψιμο των συντάξεων να μην μπορούν να αποδεχθούν την αλήθεια».
Ο αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας τάσσεται υπέρ των συνεργασιών μεταξύ των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς σημειώνοντας ότι η χαώδης απόσταση αφορά τις σχέσεις των ηγεσιών, όχι την εκλογική βάση των κομμάτων. «Αυτό που πραγματικά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών δυνάμεων που παλαιότερα εκφράζονταν από το ΠΑΣΟΚ σήμερα εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διακηρύσσει την ανάγκη συνεργασιών και ψήφισε την απλή αναλογική που διευκολύνει αυτή την προοπτική.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-11-18 15:58:22

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ