Συλλυπητήρια από Βασιλειάδη, Συναδινό, Καμπούρη για τον Κώστα Πολίτη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός με δηλώσεις τους εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό του Ευρωκόουτς Κώστα Πολίτη.
Με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Πολίτη, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο ελληνικός αθλητισμός από σήμερα είναι φτωχότερος. Η συμβολή του Κώστα Πολίτη στη γιγάντωση του ελληνικού μπάσκετ υπήρξε καταλυτική. Η παρουσία του στην άκρη του γαλανόλευκου πάγκου τις χρυσές μέρες του 1987, θα μένει για πάντα βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».
Την θλίψη του για τον θάνατο του Ομοσπονδιακού προπονητή της «χρυσής» εθνικής μπάσκετ του ’87, Κώστα Πολίτη, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού τόνισε: «Αποχαιρετάμε με μεγάλη λύπη τον Κώστα Πολίτη. Τον άνθρωπο, προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με την άνθιση του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ. Που σημάδεψε ανεξίτηλα γενιές νέων ανθρώπων με τη συμβολή του στο αθλητικό έπος του ’87. Τον ενεργό πολίτη του αθλητισμού και της προσφυγομάνας Καισαριανής. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Αργύρης Καμπούρης: «Χάσαμε τον πατέρα μας»
Συντετριμμένος από το θάνατο του προπονητή του στην εθνική ανδρών, Κώστα Πολίτη, ο Αργύρης Καμπούρης δήλωσε: «Χάσαμε τον πατέρα μας».
Ο «τίμιος γίγαντας» και σήμερα πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια τον Ευρωκόουτς Κώστα Πολίτη: «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας! Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία και σε εμένα κι έτσι πορευτήκαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί στην εθνική ομάδα. Καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα όλες αυτές τις επιτυχίες. Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε μία τεράστια προσωπικότητα. Ήξερε να φτιάχνει την ομάδα, όλοι ήμασταν ίσοι. Ενέπνεε σεβασμό. Κανείς δεν αργούσε ούτε ένα λεπτό στα ραντεβού. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον Κώστα Πολίτη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν τώρα για τον άνθρωπο Πολίτη. Έγινε φτωχότερο το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissisports.ert.gr.

2018-06-18 13:23:38

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ