Συλλυπητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός και την ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο εκλιπών ήταν γιος του επί σειρά ετών προέδρου και ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων», ενώ κατείχε μέχρι τώρα το πόστο του Β΄ αντιπροέδρου της ΠΑΕ. «H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες», αναφέρει η ανακοίνωση.
Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Κόκκαλη εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Συλλυπητήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ
Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε και αυτή από την πλευρά της τη θλίψη της για το χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου. Αναλυτικά:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλλυπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-07-15 19:00:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ