Τελειώνει η προθεσμία αιτήσεων για παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ (video)

Δύο ημέρες απέμειναν προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσουν την αίτηση ώστε να φιλοξενηθούν δωρεάν τα παιδιά τους σε παιδικούς σταθμούς, μέσω ΕΣΠΑ 2018-19.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου είναι η καταληκτική προθεσμία για όσους γονείς θέλουν να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο paidikoi.eetaa.gr ενώ μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να έχουν στείλει και τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση υπογεγραμμένη ταχυδρομικά ή με κούριερ.
Μέχρι σήμερα η εταιρεία που τρέχει το πρόγραμμα έχει δεχτεί περίπου 110.000 αιτήσεις και εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος θα έχουν πάρει 140.000. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα βγουν γύρω στις 20 Ιουλίου, ενώ θα δοθεί προθεσμία πέντε ημερών για ενστάσεις και στο τέλος του μήνα θα δοθούν τα βάουτσερ.
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει 95 εκατομμύρια ευρώ στους 325 δήμους για να αναβαθμίσουν 17.000 παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν ήδη. Προβλέπεται η κατανομή της χρηματοδότησης να γίνει με μέγιστο ποσό τα 50 χιλιάδες ευρώ ανά παιδικό σταθμό.
Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα
Πηγή: ΕΡΤ1www.ert.gr

2018-07-01 15:20:13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ