Το Μαϊάμι έκανε το 1-0 απέναντι στο Μιλγουόκι

Όπως και στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου των play off με το Ορλάντο, έτσι και στην πρεμιέρα των ημιτελικών της Ανατολής, το Μιλγουόκι μπήκε… με το αριστερό, γνωρίζοντας την ήττα με 115-104 από το Μαΐάμι, που είχε σε απίστευτη βραδιά τους Μπάτλερ και Ντράγκιτς.

Απόντος του Έρικ Μπλέντσο η άμυνα των «Μπακς» πάνω στον Σλοβένο σταρ των Χιτ (Ντράγκιτς) δεν απέφερε αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζίμι Μπάτλερ έβαλε μεγάλα καλάθια, ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος και σε συνσδυασμό με τη μέτρια εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήρθε η πρώτη ήττα για τους επίδοξους πρωταθλητές.

Ο Giannis μπορεί να «άγγιξε» το triple double (18π, 10ρ. και 9 ασίστ), ωστόσο, η άμυνα του Μαϊάμι τον δυσκόλεψε πάρα πολύ. Οι Μίντλετον και Μπρουκ Λόπες «σίγησαν» στο δεύτερο ημίχρονο και, πλέον, τα «Ελάφια» καλούνται να… βγάλουν αντίδραση, όπως και το έκαναν με τους «Μάτζικ».

Από την πλευρά του ο Μπάτλερ σε 36:29 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 40 πόντους από 11/18 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 12/13 βολές, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, έκανε ένα μπλοκ, τρία λάθη και μόλις ένα φάουλ.

Αξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 27 πόντους (7/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι ήταν ο Κρις Μίντλετον με 28 πόντους, ενώ άλλους 24 πέτυχε ο Λόπεζ.

Το Game 2 της σειράς θα διεξαχθεί μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3/9).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ