Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν θα κάνετε εμπόριο πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας

«Εμπόριο πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας στην παράταξη της Αριστεράς δεν θα κάνετε κ. Μητσοτάκη«, υπογραμμίζει με ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Εμπόριο πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας στην παράταξη της Αριστεράς δεν θα κάνετε κ. Μητσοτάκη. pic.twitter.com/FyNBkbgMvw
— Alexis Tsipras (@atsipras) June 15, 2018

Την φράση αυτή που είπε στη χθεσινή παρέμβαση του ο πρωθυπουργός στη Βουλή, συνόδευε τo βίντεο με τα αποσπάσματα όπου ο πρωθυπουργός τόνιζε ότι «η πρόταση δυσπιστίας, ήταν καλοδεχούμενη, μιας πρώτης τάξεως, ευκαιρία, ώστε να ειπωθούν ονόματα και διευθύνσεις για το ποιος κέρδισε, ποιος έχασε, ποιος κερδίζει και ποιος χάνει, ποιος φέρνει πίσω την ιστορία της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας και τα σύμβολά της και ποιος κάποτε παρέδιδε ακόμα και το όνομα «Μακεδονία» για εσωτερική χρήση».
Το πρωί της Κυριακής στις Πρέσπες, θα υπογραφεί η συμφωνία από τους δύο υπουργούς Εξωτερικών, παρουσία των δύο πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.
Στις Πρέσπες, έχουν προσκληθεί για να παρευρεθούν, ο Μάθιου Νίμιτς, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Επίτροπος Χαν αρμόδιος για τη διεύρυνση και δεν αποκλείεται η παρουσία και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων.
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Γιώργος Παντελάκηςwww.ert.gr

2018-06-15 18:00:09

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ